Hvordan produsere glassrørflasker

Glassrørflasker gir et sømløst, elegant utseende sammen med klembarheten og doseringskontrollen til tubemballasjen.Å produsere disse glassbeholderne krever ekspertglassblåseteknikker.

24x43

Produksjon av flasker med glassrør

Produksjonsprosessen for glassrørflasker starter med å samle smeltet glass i enden av et blåserør.En metallform klemmes deretter rundt enden av røret og blåses inn for å danne rørformen.Dette er kjent som muggblåsing.
Glassblåseren blåser et kort drag inn i det smeltede glasset for å lage en luftlomme, og blåser den deretter raskt opp for å skyve glasset utover i formen.Luft blåses konstant for å opprettholde trykket mens glasset avkjøles og stivner.

Formen gir tubeflasken sin grunnform inkludert gjenger og skulder.Når den fjernes fra formen, vil glassrørsflasken ha en smal blåserøråpning i den ene enden.

锁口瓶-蓝色

De neste trinnene involverer forming av rørflaskehalsen og finishfunksjoner:

- Tråden og skulderen er formet med metallverktøy og glattet med flammepolering.

- En traktformet stang er festet til blåserørenden for å holde rørflasken støttet.

- Blåserøret er da sprukket av og slipt glatt.

- Tubeflaskemunningen er oppvarmet og formet ved hjelp av jekker og blokker for å forme nakkeprofilen og finishen.

- Den ferdige åpningen kan være en kontinuerlig tråd, perle eller konisk form designet for å akseptere rørdispenserkomponentene.

Gjennom hele produksjonen må glasset holdes i rotasjon for å opprettholde en jevn tykkelse og forhindre henging.Det kreves dyktig koordinering mellom blåsing, verktøy og oppvarming.

13x35

Designhensyn til rørflaske

Produksjonsprosessen tillater en viss fleksibilitet i rørflaskedesignet:

- Diameter kan variere fra små finlinjede rør til større flasker med 1-2 tommers diameter.

- Veggtykkelsen styres gjennom blåsing og støping.Tykkere vegger øker holdbarheten.

- Skulder- og nakkeprofiler er formet for styrke, funksjon og estetikk.

- Lengden kan justeres fra kompakte 2-3 tommers rør til over 12 tommer.

- Dekorative fargevridninger og aksenter kan legges til ved å legge på farget glass.

Glassrøregenskaper som klarhet, glans og ugjennomtrengelighet gjør dem ideelle for mange kosmetikk- og farmasøytiske produkter.Det håndlagde utseendet har en førsteklasses estetikk.Riktig formdesign og presisjonsglassblåsing er avgjørende for å oppnå feilfri produksjon.

Når de er dannet, beveger rørflasker seg gjennom siste trinn som gløding for å styrke glasset, avkjøling, sliping for å jevne ut grove kanter og kvalitetskontroll.Tubeflasken er da klar for funksjonelle lukkinger og stilig innpakning for å levere et særegent utseende og opplevelse.Med dyktig håndverk og oppmerksomhet på detaljer, bringer glassrør håndverksmessig raffinement til sammenklembar emballasje.


Innleggstid: 25. august 2023